"Domnule Ponta, rugaţi-o pe soţia dumneavoastră să vă educe"

Un lider de partid face un apel către premierul Victor Ponta să o roage pe soția sa, Daciana Sârbu, să-l educe. Cererea vine după ce premierul a mai jignit, sâmbătă, două femei, după episodul "fă, Doina". 

Premierul a spus ironic, la Galați, că "Așa cum adversarii noștri consideră că în politică trebuie să fie femei frumoase ca Monica Macovei sau inteligente ca Elena Udrea, eu mă mândresc cu faptul că la Galați putem să susținem un candidat ca Laura Marin, care va face cinste Parlamentului României, așa cum sunt convins că o vor face și Corina Crețu, Ecaterina Andronescu, Maria Grapini și, cu voia voastra, și Daciana Sârbu". 

Prezidențiabilul PDL, Cătălin Predoiu, a declarat că Victor Ponta "astăzi a mai jignit o dată. Două doamne. Nu are importanţă cine sunt. Îi spun direct lui Victor Ponta: Domnule Ponta, rugaţi-o pe soţia dumneavoastră să vă educe", potrivit Mediafax.

Predoiu a adăugat: "Domnule Ponta, apelaţi la soţia dumneavoastră să vă înveţe cum trebuie să vorbiţi cu o doamnă, dacă nu a făcut-o până acum". 

VEZI și: Război de cuvinte între Ponta și Macovei

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel