Dominique Strauss-Kahn devine noua atracţie turistică a oraşului New York

dominique-strauss-kahn
dominique-strauss-kahn

Fostul director al Fondului Monetar Internaţional, Dominique Strauss-Kahn, a devenit fără voia lui, sâmbătă, noua atracţie turistică a oraşului New York, după prima noapte petrecută în arest la domiciliu într-o clădire istorică, situată în apropiere de Ground Zero.

"La dreapta dumneavoastră, clădirea în care este consemnat la domiciliu francezul acuzat de tentativă de viol", afirmă la microfon un ghid turistic la bordul unui autocar supraetajat care traversează Broadway, informează Mediafax. Un alt autocar plin cu turişti trece imediat după primul, iar turiştii asiatici fac gesturi cu mâna în direcţia clădirii despre care află că îl găzduieşte pe Dominique Strauss-Kahn.

Autocarele cu turişti "au aflat rapid informaţia" privind prezenţa lui Strauss-Kahn, constată Catherine McVay, vicepreşedintele consiliului local din partea meridională a cartierului Manhattan.

Dominique Strauss-Kahn a sosit vineri seara în apartamentul de la numărul 71 de pe Broadway, în sudul Manhattan, unde va rămâne "câteva zile", potrivit judecătorului Michael Obus, până când va fi găsit un alt apartament în care acesta să locuiască pe durata procedurilor judiciare.

Bărbatul, în vârstă de 62 de ani, este acuzat de agresiune sexuală şi tentativă de viol asupra unei cameriste a hotelului Sofitel din Manhattan. Presupusul incident a avut loc în urmă cu o săptămână.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel