Dominic Fritz ar fi fost amenințat în stil interlop în scandalul piețelor. ”L-a înjurat”

Dominic Fritz
Dominic Fritz

Primarului Dominic Fritz ar fi fost amenințat de directorul Piețe SA Timișoara, Ionuț Nasleu, după ce edilul i-a cerut demisia.

Tot scandalul ar fi început după ce în incinta pieței din Timișoara a avut loc un incendiu. Pompierii au stabilit că este vorba de o suprasolicitare a rețelei electrice pentru că, în sectorul de flori, toți cei care lucrează acolo și-ar fi adus aeroterme pentru a se încălzi. În piață nu ar fi existat nici o sursă de căldură, iar oamenii nu ar fi rezistat frigului. Ieri primarul Dominic Fritz a cerut demiterea lui Nasleu, argumentându-și solicitarea prin faptul că în ultimii ani, societatea de piețe care în 2018 era pe profit, ar fi avut pierderi numai anul trecut de 2.5 milioane de lei. Potrivit surselor jurnalistului Dragoș Boța, ulterior directorul pieței SA Timișoara l-ar fi amenințat pe Fritz.

"Astăzi, Dominic Fritz a revenit cu un nou anunț spunând că a fost sunat de acest individ extrem de dubios și toxic pentru ceea ce înseamnă Timișoara și a primit o serie de amenințări din partea acestuia. Mesaje pline de injurii, spunea domnia sa. Surse apropiate primarului mi-au spus că au fost și mesaje de tip interlop cu amenințări voalate." a spus jurnalistul Dragoș Boța, potrivit anten3.ro.

Reamintim că Ionuț Nasleu a reacționat ieri după ce i-a fost cerută demisia. Potrivit acestuia, investițiile în modernizarea piețelor se fac de către Primărie, nu de către SC Piețe SA. El a susținut totodată că a făcut reparațiile pe care Primăria nu le făcuse în ultimii 12 ani.

VEZI ȘI: Nasleu, după ce primarul Fritz i-a cerut demisia: La concurență cu Bianca Drăgușanu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel