Dolj: Două sute de polițiști au plecat din sistem

Irina Constantin / 28 dec 2017 / 13:14 Salveaza PDF Comentarii

Aproximativ două sute de polițiști din Dolj s-au pensionat în 2017. 

Mulți dintre ei aveau funcţii de conducere, motiv pentru care conducerea Inspectoratului de Poliţie a Judeţului a făcut promovări pe funcţiile rămase vacante.

”Anul 2017 a fost un an destul de dificil pentru noi, pentru poliţiştii din Dolj, în primul rând ca urmare a faptului că ne-au plecat foarte mulţi colegi dintre cei care erau profesionişti, ştiau meserie, aveau o anumită vechime, o anumită expertiză în domeniu şi au ales varianta de a se pensiona, iar acest lucru s-a văzut. Am reuşit şi am găsit soluţii, am promovat colegi pe anumite funcţii pentru a nu se simţi lipsa, şi, după cum bine cunoaşteţi, conducerea Poliţiei Municipiului Craiova este nouă, începând de la şeful de municipiu şi şefii secţiilor. De asemenea, şi la nivelul IPJ Dolj sunt şefi de servicii care au fost promovaţi”, a spus joi, într-o conferinţă de presă, inspectorul-şef al IPJ Dolj, comisar-şef Constantin Nicolescu.

[citeste si]

Potrivit şefului IPJ Dolj, faţă de anul precedent, în anul 2017, la nivelul judeţului au fost înregistrate scăderi la infracţionalitatea sesizată, de natură judiciară, de natură economică şi la cea stradală. În schimb, a crescut numărul persoanelor decedate în accidente rutiere.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24