Doliu la Hollywood. A căzut de la etajul 27

Este doliu în lumea filmului după ce o tragedie s-a întâmplat la cu un cunoscut de la Hollywood. 

Producătorul de film hollywoodian Steve Bing, care a finanţat filmul lui Tom Hanks Polar Express, a murit după ce a căzut de la etajul 27 al unei clădiri, a relatat luni portalul american TMZ, specializat în ştiri despre celebrităţi, citat de AFP, scrie Agerpres. 

În vârstă de 55 de ani, producătorul, tată al unui copil cu actriţa Elizabeth Hurley, a murit după ce a căzut de la etajul 27 al unui imobil de lux din cartierul Century City din Los Angeles, potrivit unor surse ale TMZ care citează surse judiciare anonime.

Potrivit acestui site popular, Steve Bing suferea de depresie şi s-ar fi sinucis. O confirmare din anturajul producătorului, solicitată de AFP, nu a putut fi obţinută imediat.

Poliția a confirmat decesul și identitatea 



Poliţia din Los Angeles, intervievată de AFP, a confirmat decesul unui bărbat de circa 50 de ani în acel loc, însă fără a dezvălui, din motive legale, identitatea acestuia.

Producător de filme precum Get Carter cu Sylvester Stallone sau Shine a light, un documentar muzical în regia lui Martin Scorsese, Steve Bing a colaborat la scrierea scenariului comediei Kangaroo Jack din 2003.

Bing a devenit celebru după ce a investit 80 de milioane de dolari în filmul de animaţie The Polar Express din 2004, care a acumulat încasări de peste 300 de milioane de dolari în întreaga lume.

Cine a fost 



El a fost dezvoltator imobiliar, dar şi filantrop şi prieten al fostului preşedinte Bill Clinton, căruia i-a împrumutat avionul personal pentru o misiune în 2009 în Coreea de Nord, pentru eliberarea a doi jurnalişti americani.

În urma lui Steve Bing au rămas doi copii, Damian, fiul actriţei americane Elizabeth Hurley şi Kira, fiica fostei campioane de tenis Lisa Bonder.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel