Doliu la Casa Regală. Anunțul Familiei Regale a României

Familia Regală a României a făcut anunțul decesului.

"Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei a aflat cu profundă tristețe de decesul Alteței Sale Regale Infanta Doña Pilar a Spaniei.

Infanta Pilar, primul copil al Altețelor Lor Regale Contele și Contesa de Barcelona, s-a născut la 30 iulie 1936. A fost sora mai mare a Regelui Juan Carlos I al Spaniei. Infanta Pilar a decedat astăzi, 8 ianuarie 2020, la Madrid", se arată într-o postare a Familiei Regale a României, pe pagina de Instagram.

Au trimis scrisori de codoleanțe

 

"Infanta Pilar a fost membru al Comitetului Internațional Olimpic (1996-2006) și președinta Federației Internaționale de Echitație (1994-2006). Majestatea Sa Margareta și Principele Radu au trimis astăzi scrisori de condoleanțe Majestăților Lor Regelui Felipe al VI-lea și Reginei Letizia, precum și Majestății Sale Regelui Juan Carlos", se mai arată în postare.

 
 
 
View this post on Instagram

Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei a aflat cu profundă tristețe de decesul Alteței Sale Regale Infanta Doña Pilar a Spaniei. Infanta Pilar, primul copil al Altețelor Lor Regale Contele și Contesa de Barcelona, s-a născut la 30 iulie 1936. A fost sora mai mare a Regelui Juan Carlos I al Spaniei. Infanta Pilar a decedat astăzi, 8 ianuarie 2020, la Madrid. Infanta Pilar a fost membru al Comitetului Internațional Olimpic (1996-2006) și președinta Federației Internaționale de Echitație (1994-2006). Majestatea Sa Margareta și Principele Radu au trimis astăzi scrisori de condoleanțe Majestăților Lor Regelui Felipe al VI-lea și Reginei Letizia, precum și Majestății Sale Regelui Juan Carlos. #familiaregalaaromaniei #romanianroyalfamily #casaregala #romaniaregala #Romania #royal #InfantaPilar #SpanishMonarchy #KingFelipe #KingJuanCarlos #Monarchy

A post shared by Familia Regală a României (@familiaregalaaromaniei) onJan 8, 2020 at 7:27am PST

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24