Doliu în sportul românesc. A murit la 33 de ani!

Mihaela Oprişan, 33 de ani, fostă handbalistă la HC Dunărea, a decedat într-un accident rutier produs pe DN1, între Ploieşti şi Braşov.

Sotul său (tot 33 de ani) a fost rănit grav, fiind în stare critică, şi este internat într-un spital din Ploieşti, în timp ce fiica lor, în vârstă de 7 ani, a scăpat cu răni uşoare, fiind stabilizată imediat, potrivit obiectivbr.ro.

Cei trei veneau de la Cheile Grădiştei, dintr-o scurtă vacanţă, când - în dreptul localităţii prahovene Păuleşti - maşina condusă de soţul său, Mihai Adrian Oprişan a intrat pe contrasens, a lovit o maşină, care la rându-i a acroşat un microbuz fără pasageri, care - din impact - a atins o a patra maşină.

Şase persoane au fost grav rănite, printre care şi brăileanca Mihaela Oprişan, care a şi decedat la scurt timp, la un spital din Ploieşti.

Din primele cercetări, s-a stabilit că Mihai avea viteză mare în momentul în care, încercând să frâneze la intersecţia drumului naţional cu cel judeţean care venea dinspre Păuleşti, a scăpat autoturismul de sub control. Ei se îndreptau spre Bucureşti, urmând a reveni spre seară acasă, la Brăila.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel