DOLIU în Poliție. Doi oameni ai legii brăileni au decedat în urma unui accident

Imagine cu rol ilustrativ
Imagine cu rol ilustrativ

Doi polițiști brăileni ai Secției 4 Poliție Rulară Ianca au murit în urma unui accident rutier produs pe raza județului. Anunțul a fost făcut pe grupul de Facebook al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brăila.

UPDATE: Cei doi polițiști din Brăila au murit carbonizați, după ce mașina lor a intrat într-un copac și a luat foc, în timp ce erau în serviciul de patrulare.

„Din păcate, în această seară, doi polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Ianca - IPJ Brăila au decedat în urma unui accident rutier. Aceștia se aflau în serviciul de patrulare, pe raza localității Șutești. Transmitem sincere condoleanțe familiilor colegilor noștri și tuturor celor care i-au cunoscut. Referitor la cauzele accidentului rutier, vă informăm că în acest moment se efectuează cercetarea la fața locului, urmând a se stabili toate împrejurările în care s-a produs evenimentul”, a transmis marți seara IGPR.

Mașina în care erau cei doi polițiști a intrat într-un copac și a luat foc, iar cei doi au fost găsiți carbonizați.

Polițiștul avea 45 de ani, iar polițista 21.

Știrea inițială:

„Din păcate, în această seară, doi polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Ianca - IPJ Brăila, au decedat în urma unui accident rutier. Aceștia se aflau în serviciul de patrulare, pe raza localității Șutești. Transmitem sincere condoleanțe familiilor colegilor noștri și tuturor celor care i-au cunoscut.

Referitor la cauzele accidentului rutier, vă informăm că în acest moment se efectuează cercetarea la fața locului, urmând a se stabili toate împrejurările în care s-a produs evenimentul”, se arată în postare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel