Doliu în Poliție. A murit șeful urmăriților

Subcomisarul Marius Mayer, în vârstă de 42 de ani, unul dintre cei mai cunoscuţi poliţişti de la compartimentul Urmăriţi al Poliţiei Timiş a decedat, luni, dimineață.

"Astăzi, la ora 4, Marius a decis să meargă să cerceteze alte meleaguri. Sunt absolut sigură că a simţit toată iubirea voastră şi pentru asta vă mulţumesc tuturor. Va fi inmormântat la Bozoşu Vechi, alături de tată şi bunici, probabil miercuri. Drum bun bibi!", a scris, soția sa, Alina Mayer pe Facebook.

Polițistul a intrat în moarte cerebrală, duminică seară, la secţia ATI a Spitalului Judeţean din Timişoara, scrie pressalert.ro.

În urmă cu trei zile în urma unui anevrism congenital spart s-a produs o hemoragie craniană, iar poliţistul a fost operat pe creier. Starea sa a rămas gravă, fiind în comă indusă.

De-a lungul carierei sale, Marius Mayer a fost implicat în prinderea a sute de urmăriţi, fiind considerat un profesionist de către colegii săi.

De altfel când i s-a făcut rău, acasă, tocmai revenise după o misiune de câteva zile în Marea Britanie.

Ofiţerul a fost decorat de Ministerul de Interne din Spania după ce, anul trecut, a fost printre cei care a fost implicat în capturarea la Lugoj a celui mai căutat criminal iberic, Sergio Morate. Ieri, soţia poliţistului, Alina Mayer, care lucrează la Direcţia Protecţia Copilului Timiş, a scris pe contul său de Facebook "nu avem nevoie de nimic, decât de rugile voastre continue". Din păcate, rugile şi eforturile medicilor au fost în zadar. În această seară, Marius Mayer a intrat în moarte cerebrală, inima mai bătând doar cu ajutorul aparatelor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel