Doliu în lumea sportului. Campion, mort la doar 24 de ani

Atletul qatarian Abdalelah Haroun, medaliat cu bronz în proba de 400 m la Campionatele Mondiale din 2017, a decedat sâmbătă într-un accident rutier, la vârsta de 24 de ani, a anunţat Federaţia de specialitate din Qatar, citată de AFP.

"Haroun a decedat într-un accident de circulaţie la Doha", a declarat secretarul general al Federaţiei, Mohammed Issa al-Fadala.

"El urma un program de recuperare după o accidentare pentru a încerca să se califice la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Sportul qatarian şi atletismul au pierdut un erou", se arată într-un comunicat al Federaţiei.

Haroun, de origine sudaneză, a fost naturalizat qatarian şi a reprezentat emiratul pentru prima oară în 2015. Doi ani mai târziu, el a cucerit medalia de bronz la 400 m la Mondialele de atletism de la Londra.

Accident MORTAL duminică și în România. Sportiv, mort pe Transalpina

 Un motociclist în vârstă de aproximativ 40 de ani a murit într-un accident produs sâmbătă pe DN 67C în județul Alba.

Potrivit Centrului Infotrafic, accidentul în care au fost implicate o mașină și o motocicletă a avut loc sâmbătă pe DN 67C Sebeș-Obârșia Lotrului, în apropierea localității Mărtinie, județul Alba.

Conform ISU Alba, la fața locului a intervenit un echipaj SMURD, care a găsit motoclistul în stare de inconștiență. La fața locului a fost solicitat și elicopterul SMURD Târgu Mureș.

Echipajele medicale au resuscitat victima, un bărbat de aproximativ 40 de ani, însă fără succes.

Potrivit polițiștilor, traficul în zonă a fost întrerupt, conform Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel