DOLIU în lumea sportului. A făcut infarct la volan și a murit

doliu
doliu

Un fost fotbalist și director sportiv a murit. El a făcut infarct la volan, mașina a ieșit de pe carosabil și a lovit o țeavă de gaz sub care a rămas blocată. Medicii de pe ambulanță au încercat peste trei sferturi de oră să-l resusciteze pe Vasile Moga, fostul director sportiv al Gloriei Bistriţa, în vârstă de 58 de ani. 

Vasile Moga a decedat, sâmbătă, în zona Pieţei Decebal din Bistriţa, după ce a făcut infarct la volan.

Medicul Călin Ganea de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Bistriţa-Năsăud a declarat că Vasile Moga a făcut infarct şi, în ciuda manevrelor de resuscitare, a decedat. "A făcut infarct la volan. Nu a putut fi resuscitat. A fost acolo echipajul de Terapie Intensivă Mobilă", a spus Ganea, scrie Mediafax.

Vasile Moga a debutat la 13 ani la echipa Someşul din localitate. A trecut apoi la CFR Cluj, a fost remarcat de antrenorul Constantin Rădulescu, şi a activat patru ani în Divizia A. El fost selecţionat şi în echipa naţională de tineret a României.

Din 1976 a jucat pentru Gloria Bistriţa, unde a evoluat până în 1989, timp în care a fost selecţionat în lotul B al României.

Din 1989 a făcut parte din structura de conducere a ACF Gloria, până în 1991, când a revenit la CFR Cluj în calitate de preşedinte. S-a întorse la Gloria în 2006, ca director de marketing, în 2009 fiind numit director sportiv. În vara acestui an a rupt relaţia cu Gloria, club cu care era în proces pentru recuperarea sumelor restante din salarii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel