Doliu în lumea medicală. A murit unul dintre cei mai buni medici dermatologi

Doliu în lumea medicală. A murit un reputat medic român / Foto: Pixabay
Doliu în lumea medicală. A murit un reputat medic român / Foto: Pixabay

Este doliu în lumea medicală. Un reputat medic român a murit.

Silvia Bilous, unul dintre cei mai buni medici dermatologi români, a murit, scrie Realitatea.net. Silvia Bilous a pierdut lupta cu o boală gravă, pe care o avea de mai mulți ani. Ea era unul dintre cei mai apreciați medici de la noi din țară pentru că avea mulți ani de experiență în domeniu și era dedicată în to ceea ce făcea.  Mii de oameni au postat mesaje pe rețelele de socializare în memoria ei, atât familie, prieteni, cât și pacienți care au fost tratați de medic.

,,A fost un medic cu multă dedicare, bunătate, îngrijorare sinceră şi devotament, dar şi o femeie deosebită cu suflet extrem de generos, sensibil şi delicat, cu zâmbet prietenesc şi blând, care împărtăşea cu plăcere celor din jur multe lucruri din vasta sa cunoaştere medicală cu sfaturi nepreţuite.”, se arată în unul din mesajele postate pe rețelele de socializare.

,,Astăzi, încă un înger a plecat printre stele. Frumoasă, deșteaptă, discretă, puternică, mereu săritoare în ajutor, doamna doctor Silvia Bilous. Doamne, dacă îmi va fi dat sa trec prin încercări , dă-mi înțelepciunea și puterea ei”, se arată într-un alt mesaj.

Când va avea loc înmormântarea

"Păcat că s-a stins acest om minunat, acest medic dedicat meseriei, am cunoscut-o personal, Dumnezeu să o odihnească în pace!”, se precizează într-un alt mesaj.

Trupul neînsufleţit al medicului Silvia Bilous va fi depus la Biserica Brătienilor din oraşul Ştefăneşti începând cu joi, 12 august, ora 10.00. Ulterior, ceremonia funerară va avea loc în data de vineri, 13 august, ora 12.00, în acelaşi loc.

 

Cine a fost Silvia Bilous

Silvia Bilous era absolventă a Universităţii de Medicină şi Farmacie ”Carol Davila” din Bucureşti și avea peste 20 de ani de experienţă în dermatologie. Timp de peste un deceniu a lucrat în sistemul public de sănătate, iar de mai mulţi ani avea un cabinet privat în Piteşti.

Din păcate, o boală necruţătoare a făcut-o să îşi reducă în ultimii ani activitatea. Luase o pauză, iar în această primăvară medicul Silvia Bilous revenise la lucru. Totuși, problemele delicate de sănătate au făcut-o să renunţe din nou la activitatea sa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel