Doliu în lumea Justiției. Viorel Mihai Ciobanu, fost judecător CCR, a murit

Lumea justiției este în doliu. Prof. univ. dr. Viorel Mihai Ciobanu, fost judecător al Curții Constituționale în perioada 1992-1998, a murit la 65 de ani.

Profesorul Viorel Mihai Ciobanu a fost arbitru la Curtea de arbitraj comercial internaţional de pe lângă Camera de Comerţ şi Industrie a României şi preşedinte al acestei instituţii în perioada 2010-2012, iar din 2015 îndeplinea funcţia de preşedinte al Consiliului ştiinţific al acestei Curţi.

De-a lungul prodigioasei sale cariere universitare şi a funcţiilor publice pe care le-a deţinut: prof. univ. dr. la Facultatea de Drept a Universităţii din Bucureşti din 1973 şi Decan al acestei instituţii (1998-2008) şi preşedinte al Comisiei de redactare a proiectului Noului Cod de procedură civilă, profesorul Viorel Mihai Ciobanu a fost o personalitate a lumii juridice româneşti iubit şi respectat deopotrivă de generaţiile de jurişti pe care i-a format, scrie juridice.ro.

Miercuri, 15 iunie 2016 (15.00), profesorul Viorel Mihai Ciobanu va fi adus in Aula Facultății de Drept a Universității din București, iar înmormântarea va avea loc joi, 16 iunie, la Cimitirul Bellu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel