Doliu în familia lui Petre Roman

COVID-19, pe locul 3 în topul celor mai fatale boli din SUA
COVID-19, pe locul 3 în topul celor mai fatale boli din SUA

Petre Roman trece prin clipe grele, după ce un văr la soției sale, Silvia Chifiriuc,  a fost găsit mort în casa sa din  satul Tudor Vladimirescu, comuna,  Avrămeni, județul Botoșani.

Descoperirea rudei  soției lui Petre Roman a fost făcută de o vecină, care a sunat la 112, și i-a înștiințat pe oamenilor legii că ceva nu i se pare în regulă. Ea a susținut că vecinul său nu a mai ieșit din casă de o săptămână.

Femeia a mers la bărbatul care locuia singur și a încercat să intre în locuință. Nu a avut șanse de reușită. Ușa locuinței era blocată pe interior. Femeia a simțit și un miros puternic care venea din casă. Speriată, vecina a decis să alerteze autoritățile. Când au ajuns la fața locului, polițiștii au rămas șocați. Ei l-au găsit pe bărbat căzut pe podeaua dormitorului, cu faţa în sus şi cu capul sub pat.

El părea a fi decedat de o săptămână, susține monitorulbt.ro

Trupul neînsufleţit al bărbatului, care este, potrivit vecinilor, un verişor îndepărtat de-al artistei Silvia Chifiriuc, a fost preluat de medicii legişti. Aceștia vor efectua o autopsie pentru a se stabili cauza morţii

„În cauză a fost întocmit un dosar pentru ucidere din culpă, urmând ca în funcţie de rezultatul autopsiei să se dispună măsurile corespunzătoare”, a precizat Delia Nenişcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel