Doina Pană, chemată la DIICOT

Doina Pană
Doina Pană

Doina Pană va fi audiată, vineri, la DIICOT, anunţă România TV. 

Doina Pană va fi audiată, vineri,la DIICOT, în dosarul în care se cercetează presupusa otrăvire a sa cu mercur. Doina Pană va da explicaţii în faţa procurorilor DIICOT după ce aceştia au audiat mai multe persoane din cercul de apropiaţi, incusiv membri din fostul său cabinet. Nu este pentru prima dată când Doina Pană ajunge la DIICOT pentru a da detalii pentru acuzaţia făcută, respectiv de tentativă de omor, după ce aceasta ar fi descoperit că a fost otrăvită cu mercuri în timp ce era ministru al Apelor şi Pădurilor. 

Ce a declarat Doina Pană

"Problema este veche şi nu aş fi intervenit. Eu nu acuz. Nu aş fi intervenit dacă nu era traficul de presă care duce în derizoriu o situaţie extrem de gravă. Eram ministrul Apelor şi Pădurilor în Guvernul Tudose, în 2017. Spre sfârșitul lui noiembre, am început să mă simt foarte rău. Am mers la medic şi am aflat că aveam probleme foarte mari cu inima. Am urmat tratament şi cu toate astea mă simţeam tot mai rău. Pentru că epuizasem toate analizele specifice, am fost trimisă într-un final să fac şi o analiză toxicologică. Pe 15 ianuarie 2018, din acea analiză a reieşit intoxicaţie cu mercur cu o concentraţie mare.

Îmi depusesem demisia din Guvern, pentru că mă simţeam foarte rău, pe 3 ianuarie, şi nu am putut pleca până pe 29 ianuarie pentru că nu a semnat preşedintele Iohannis. Am depus plângerea la poliţie la începutul lui februarie 2018. Nu am făcut plângerea cât eram încă ministru pentru că în caz că se afla ar fi dăunat imaginii României. Vă daţi seama, un ministru din Guvernul României otrăvit. Mai mult nu vă pot spune. Este o anchetă în derulare şi sper să îi prindă. Nu pentru mine. Pe mine m-a salvat Dumnezeu pentru că am aflat cauză să mă pot trata, altfel muream de infarct şi toată lumea zicea că de stres. Vreau să îi prindă ca să se sperie, să nu mai încerce şi cu alţii", a declarat Doina Pană.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel