Doina Chirieac, în drum spre stele

Am condus astăzi pe ultimul drum un om minunat – Doina Chirieac, mama şi bunica noastră. E greu de suportat ideea că ea, cea mai puternică dintre noi, nu va mai fi aici să ne îmbărbăteze, să ne dea curaj. Nu ne va mai deschide niciodată uşa, nu-i vom mai auzi niciodată vocea, nu-i vom mai simţi îmbrăţişarea caldă niciodată.

Toate acestea s-au mutat în inima noastră, după ce ea a căzut ca o frunză de toamnă. În inima noastră, amintirea ei va arde ca o lumânare de Paşti.

Înconjurată de dragoste şi respect, Doina Chirieac a trăit o viaţă de om cu trudă şi demnitate. A trecut prin toate furtunile istoriei, a înfruntat cu temeritate vremurile. Dureros de lucidă până în ultima clipă, s-a mutat la cele veşnice ştiind că aici, în valea umbrei morţii pe care a părăsit-o pentru eternitate, avem cu toţi ai ei un rost. Un drum.

Neobositei noastre mame şi bunici i-a venit rândul să se odihnească. Să se odihnească în pace, alături de tatăl şi bunicul nostru, veghind amândoi, cu aceeaşi tandreţe, asupra celor dragi ...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel