Doi turiști elvețieni, răniți într-un off-road pe Valea Lotrioarei

Accident
Accident

Doi cetăţeni elveţieni au fost răniţi, joi, după ce autoturismul de teren în care se aflau s-a răsturnat, pe Valea Lotrioarei, într-o zonă nedestinată circulaţiei autovehiculelor.

"Un autoturism de teren s-a răsturnat pe Valea Lotrioarei, în zona nedestinată circulaţiei autovehiculelor. Doi bărbaţi, cetăţeni străini, de 27 şi 28 de ani, care se aflau în autoturism suferind vătămări corporale şi fiind transportaţi la spital, unul cu un echipaj SMURD şi celălalt cu un echipaj SAJ", se arată într-o informare de presă a Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu.

Potrivit informaţiilor furmizate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu, cei doi sunt cetăţeni elveţieni.

"În timp ce se deplasa spre Sibiu, pe DN 7, în Boiţa, autospeciala SAJ a fost acroşată de un cap tractor al cărui conducător auto nu a adaptat viteza pe un tronson de drum în curbă şi a pătruns pe contrasens, în coliziune, cu ambulanţa condusă regulamentar", se mai arată în informarea IPJ Sibiu.

Conform sursei citate, în urma acestui eveniment nu au rezultat victime, pacientul transportat iniţial fiind preluat de alt echipaj medical. 

Vezi și: Sibiu: Ambulanță aflată în misiune, lovită de un camion

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel