Doi tineri, reţinuţi după ce au furat un...miel

Sursă foto: Pexels (Kat Smith)
Sursă foto: Pexels (Kat Smith)

Doi tineri au fost reținuți în Sibiu după ce au sustras un miel. 

Doi tineri au fost reţinuţi de către poliţiştii din oraşul Dumbrăveni, fiind acuzaţi că l-au tâlhărit pe un cioban din Richiş, de unde au furat un miel, pe care l-au sacrificat, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu, conform Agerpres. 

"La data de 7 iunie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Dumbrăveni au reţinut doi bărbaţi în vârstă de 25, respectiv 28 de ani, domiciliaţi în comuna Biertan, cercetaţi penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată. În fapt, cei doi bărbaţi sunt bănuiţi că, în noaptea de 5/6 iunie a.c., ar fi ameninţat cu acte de violenţă un îngrijitor al unei stâne din extravilanul localităţii Richiş şi ar fi sustras un miel pe care, ulterior, l-ar fi sacrificat. Ca urmare a administrării probatoriului în cauză, la data de 7 iunie a.c., poliţiştii au luat măsura reţinerii celor doi presupuşi autori ai faptei pentru 24 de ore. În cursul acestei zile, persoanele în cauză vor fi prezentate unităţii de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive", se arată în comunicatul IPJ Sibiu.

Cercetările continuă la nivelul Poliţiei Oraşului Dumbrăveni sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaş.

Conform prevederilor Codului penal, infracţiunea de tâlhărie calificată se pedepseşte cu închisoarea de la 5 la 12 ani.

Poliţiştii din Timişoara au găsit drona documentaristului Charley Ottley

Potrivit Poliției Timiș, după ce au fost depistați cei trei bănuiți de comiterea furtului din Parcul Civic, polițiștii Secției 1 Timișoara au continuat investigațiile, iar, la scurt timp a fost identificat și bărbatul care a găsit drona.

Aceasta fusese abandonată de cei trei copii pe strada I.C. Brătianu din Timișoara.

Bărbatul care a găsit echipamentul a fost contactat și a predat drona polițiștilor în cursul zilei de marți.

Drona urmează să fie înmânată aparținătorului, respectiv realizatorului Charlie Ottley.

Luni, la prânz, polițiștii Secției 1 Timișoara au fost sesizați că în Parcul Civic din Timișoara unui bărbat i-a fost sustrasă o geantă care conținea o dronă. Victima era realizatorul de documentare Charlie Ottley, căruia i s-au furat echipamente, printre care o dronă şi mai multe accesorii fotografice. Charlie Ottley, realizatorul documentarelor „Wild Carpathia” şi „Flavors of Romania”, era la Timişoara pentru a filma un clip de promovare a judeţului. După câteva ore, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Timișoara au reușit identificarea și depistarea, în zona Pieței 700, a trei copii, respectiv doi băieți și o fată, cu vârste cuprinse între 10 și 14 ani, care ar fi bănuiți de acest furt, scrie Mediafax. Vezi mai multe informații AICI

Casa unui primar, spartă de hoți

Primarul din localitatea Dârvari, din județul Mehedinți, a fost jefuit de hoți. Aceștia i-au furat din casă o sumă mare de bani. Se pare că primarul ar fi avut în casă o sumă de 100 000 de euro, iar hoții au acționat când acesta nu era acasă, informează Antena 3. 

Primarul crede că hoții au acționat la pont, știind exact când să îi spargă casa. 

Anchetatorii nu cred că o astfel de lovitură ar fi putut fi dată de un singur hoț și de aceea se crede că ar fi vorba de mai mulți făptuitori. Primarul era plecat de acasă la un botez și a realizat că a fost jefuit abia dimineață, când a ajuns acasă. Citește mai multe AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel