Doi tineri din Capitală, înjunghiați ziua în amiaza mare, lângă o școală

Doi tineri din Capitală, înjunghiați lângă o școală / Foto: Pixabay
Doi tineri din Capitală, înjunghiați lângă o școală / Foto: Pixabay

Doi tineri din Capitală au fost înjunghiați lângă o școală.

Doi tineri au fost înjunghiați în apropierea unei unități școlare din Sectorul 2 al Capitalei, transmite Realitatea Plus. Cele două victime au fost transportate de urgență la spital. Este vorba despre doi tineri de 17 ani și  respectiv 20 de ani.

La ora 13:00, prin apel la 112, poliția a fost sesizată că în apropierea unei unități de învățământ din Sectorul 2 are loc un scandal între mai mulți tineri. Oamenii legii au intervenit imediat la fața locului. Poliţiei Capitalei a anunțat că la fața locului au sosit polițiștii Secției 9 Poliție care au identificat doi tineri cu vârste de 17 și 20 de ani, ce prezentau răni produse cel mai probabil de un obiect tăietor înțepător.

Potrivit primelor informații, cei doi tineri ar fi fost agresați de alți trei tineri care însă au fugit de la fața locului. Atunci când au ajuns polițiștii, acolo erau doar victimele. A fost chemată o ambulanță, iar victimele au fost transportate de urgență la spital. Nu se știe deocamdată adevăratul motiv al scandalului izbucnit între aceștia, dar potrivit primelor informații, incidentul violent ar fi pornit de la o ceartă în mediul online.

Polițiștii s-au autosesizat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. La acest moment desfășoară activități în vederea identificări tuturor persoanelor implicate și stabiliri împrejurărilor în care s-a produs incidentul. Deocamdată cei doi tineri nu au depus o plângere în acest sens, dar s-ar putea să o facă atunci când își vor reveni după cele întâmplate.

Bărbat, înjunghiat în gât, la Peştera de Lapte

Un alt caz care a șocat opinia publica s-a întâmplat acum trei zile, la Peștera Lapte. Acolo un bărbat a fost înjunghiat în gât. Victima, în vârsta de 22 de ani, prezenta hemoragie masivă atunci când a fost găsită de salvamontiștii din Brașov. După ce i s-a acordat primul ajutor, tânărul a fost coborât și preluat de o ambulanță.

„Un bărbat, în vârstă de 22 de ani, conştient, a fost transportat de către un echipaj SMURD la Spitalul Judeţean. Acesta a suferit un traumatism cranio facial, o plagă la nivelul feţei”, a precizat ISU Braşov.

VEZI ȘI: Eveniment şocant în Masivul Postăvarul! Bărbat, înjunghiat în gât, la Peştera de Lapte

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel