Doi tineri, depistați în trafic în București, cu un troler de cannabis. Se legitima cu datele unei persoane moarte în 2018

Mașină de Poliție
Mașină de Poliție

Doi tineri din București au fost depistați în trafic în timp ce transportau cantitatea de 6 kilograme de cannabis, într-un troler. 

Polițiștii au mai descoperit că bărbatul care s-a identificat, a folosit o carte de identitate a unei persoane decedate în 2018. 

Ofițerii antidrog din cadrul BCCO București, împreună cu procurorii DIICOT, au depistat doi tineri care aveau asupra lor, în mașina de teren, un troler cu 6 kilograme de cannabis.

Când l-au legitimat pe bărbat, polițiștii au depistat că acesta avea o carte de identitate falsă, având, practic, aplicată fotografia sa, dar cu datele de identitate ale unei persoane decedate din februarie 2018.

”În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat că cei doi concubini se ocupau cu traficul internațional de droguri de risc (cannabis), pe ruta Spania-România, precum și de distribuția în București", se arată în comunicatul Poliției Române, conform Mediafax. 

Polițiștii au confiscat întreaga cantitate de cannabis, precum și banii pe care îi aveau asupra lor și un telefon mobil. De asemenea, mașina în care se afla trolerul cu cannabis a fost sechestrată.  Cercetările sunt continuate, sub coordonarea DIICOT – Secția de Combatere a Traficului de Droguri, pentru infracțiuni de trafic internațional de droguri de risc și fals privind identitatea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel