Doi tineri de 18 ani din Galați, loviți pe trecerea de pietoni, în timp ce traversau pe culoarea verde. VIDEO

Foto cu caracter ilustrativ Pixabay
Foto cu caracter ilustrativ Pixabay

Doi tineri de 18 ani din Galați au fost loviți pe trecerea de pietoni, în timp ce traversau pe culoarea verde.

Doi tineri de 18 ani au ajuns joi, la spital, după ce au fost loviţi de un autoturism în timp ce traversau strada pe trecerea de pietoni, informează Inspectoratul de Poliţie al Judeţulu i(IPJ) Galaţi. Potrivit sursei citate, un bărbat în vârstă de 52 ani, din municipiul Galaţi, în timp ce conducea un autoturism pe strada Brăilei din localitate, a surprins şi accidentat doi tineri, ambii cu vârsta de 18 ani.

Cei doi tineri traversau regulamentar strada pe marcajul pietonal şi la culoarea verde a semaforului situat în apropierea unei intersecţii, relatează Agerpres. În urma acestui eveniment rutier a rezultat rănirea celor doi tineri care au fost preluaţi şi transportaţi la spital. Unul dintre tineri este din comuna Pechea, judeţul Galaţi, iar cel de-al doilea din comuna I.C.Brătianu, judeţul Tulcea.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă. 

În imaginile video surprinse de o cameră de supraveghere se vede cum mai mulți oameni așteaptă la trecere de pietoni. Atunci când semaforul s-a făcut verde, pietonii au începu să traverseze. Fix în acel moment o mașină vine și îi lovește pe cei doi tineri. Șoferul mai merge câțiva metri și abia apoi oprește autoturismul.

Accidentele pe trecerile de pietoni sunt frecvente în România. Uneori vinovați sunt găsiți șoferii care nu acordă prioritate, alteori pietonii care se grăbesc și nu așteaptă culoarea verde a semaforului, cert este că sunt victime. Mor oameni, iar aceste tragedii ar putea fi evitate dacă atât șoferii cât și pietonii ar respecta cu strictețe regulile. Un moment de neatenție este îndeajuns pentru a lua o viață sau pentru a ți-o pierde pe a ta.

Un bărbat de 53 de ani, din Pitești, județul Argeș, a murit, în urmă cu câteva zile, spulberat de o mașină condusă de un tânăr de 21 de ani, care nu a acordat prioritate la trecerea de pietoni. Pe numele tânărului a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă. La 21 de ani tânărul șofer ar putea face pușcărie. A luat o viață și cel mai probabil și-a luat și câțiva ani din propria sa viață, doar pentru că nu a fost destul de vigilent în trafic și nu a acordat prioritate unui pieton.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel