Doi sibieni au furat și DEZMEMBRAT o mașină. Au fost arestați

Imagine ilustrativă / Sursa foto: Pixabay
Imagine ilustrativă / Sursa foto: Pixabay

Doi bărbaţi din Sibiu, din care unul recidivist, au fost arestaţi preventiv pentru furt calificat, aceştia fiind acuzaţi că au sustras un autoturism pe care l-au dezmembrat într-un atelier.

În vara anului trecut, bărbații au sustras din municipiul Alba Iulia un autoturism marca Toyota, în valoare de peste 22.500 de euro, pe care, ulterior, l-au dezmembrat în atelierul auto al unuia dintre inculpaţi, potrivit unui comunicat transmis Agerpres, de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.

Astfel, precizează sursa citată, procurorii au dispus, în data de 18 februarie, punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de un inculpat pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, iar la data de 11 martie, s-a dispus extinderea acţiunii penale împotriva altui inculpat, participant la comiterea aceleaşi infracţiuni.

Cum au acționat cei doi sibieni

"Din actele de urmărire penală efectuate în cauză a reieşit că există probe din care rezultă bănuiala rezonabilă că: în noaptea de 26/27.08.2020, inculpaţii (...) s-au deplasat din jud. Sibiu în mun. Alba Iulia şi au sustras un autoturism marca Toyota, în valoare de peste 22.500 euro. Cei doi inculpaţi au pătruns în autoturism prin spargerea unui geam lateral, iar pentru pornirea autoturismului au utilizat un dispozitiv care înlocuieşte kit-ul de pornire al vehiculelor, în condiţiile în care ambele chei erau în posesia victimei", se menţionează în comunicat.

Autoturismul a fost transportat la un atelier auto din oraşul Cisnădie, aparţinând unuia dintre inculpaţi, unde a fost dezmembrat. Anterior comiterii faptei, inculpaţii au încercat să sustragă şi un alt autovehicul marca Toyota, din aceeaşi parcare, prin acelaşi mod de operare, însă nu au reuşit, precizează sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel