EXCLUSIV  Doi români, senzația momentului în online! Clipurile lor fac înconjurul lumii, iar fanii sunt ÎNNEBUNIȚI după ei - VIDEO

Doi români fac senzație pe Tik Tok.

Aurel Domniteanu și Daniel Dumitru sunt doi români creativi, ale căror clipuri amuzante sunt un deliciu pe Tik Tok. Pe scurt, cei doi fac caterincă despre orice și imită vedetele din România într-un fel aparte. De la artiști consacrați, precum Marian Nistor, sau vedeta de muzică lăutărească, Cornelia Catanga, până la Dana Budeanu, fiecare personaj este atent studiat de către Aurel și Daniel, pentru ca rezultatul să fie pe placul fanilor.

Nu e de mirare că au sute de mii de vizualizări, iar comentariile sunt pozitive: “Prea bine o imiți, leșin! Asta înseamnă Tik Tok”, “Sunteți belea, vă ador, succes în continuare, chiar sunteți tari”.

Îi urmăresc de ceva timp pe Tik Tok și tocmai hazul lor m-a determinat să aflu mai multe despre ei, într-un interviu EXCLUSIV DC NEWS.

Povestește-mi mai multe despre colaborarea ta cu Daniel Dumitru și Andrei Bkz, cum a început totul.

În urma unei prietenii frumoase cu Daniel, la începutul lunii septembrie a anului trecut. "am prins gustul " filmulețelor postate pe Tik Tok, văzând filmări la o foarte bună prietenă a lui.

Nu ne-am regăsit prea mult în ceea ce vedeam şi, având în vedere că ne adresam prin ceea ce urma să facem în special publicului român, am venit cu ideea să redescoperim melodiile și diferite scatch-uri pe care trecerea anilor nu le-au şters din memoria românilor.

Colaborarea noastră cu Andrei Bkz a venit ca un lucru firesc, în urma filmulețelor postate în aceeași zonă de originalitate ca a noastră şi a prieteniei lui cu Daniel.

De unde ideea de a parodia vedetele din România?

Am încercat şi încercăm să acoperim o cât mai mare paletă de genuri muzicale. Ne consultăm amândoi în alegerea părților dintr-o melodie care credem că are impact imediat ce dai play.

În ceea ce privește vestimentația şi modul cum decurg fimările, ideile vin în majoritatea cazurilor de la Daniel. Eu sunt mai perfecționist şi analizez fiecare cadru, pentru că sunt conştient că cei care ne urmăresc se uită şi la cel mai mic detaliu.

În tot ceea ce am făcut până acum am încercat şi sper că am reuşit să facem un " circ stilat".

Ne poți spune care este unul dintre cele mai reușite personaje interpretate de voi?

Încă de la început, impactul cel mai mare l-au avut melodiile lăutăreşti şi am marşat pe ele. Impactul comentariilor negative per total a fost sub 1%, ceea ce ne-a motivat să continuăm.

În luna februarie, prin filmulețul "La nuntă, la Dana Budeanu", care prin numărul mare de share-uri într-un timp foarte scurt, am început să devenim mai cunoscuți.

Aveți sute de mii de vizualizări pe Tik Tok, care este cheia succesului?

Cheia succesului considerăm că nu există, dar faptul că am încercat şi încercăm să fim cât mai originali a dus la rezultatul de a fi apreciați, lucru pentru care mulțumim tuturor celor care ne-au încurajat, ne-au criticat şi celor care au venit cu idei.

Vă putem numi senzația actuală a Tik Tok-ului, un mesaj pentru cei care vă urmăresc?

Mesajul nostru e să nu uităm să mai şi zâmbim. Cu stimă şi respect, ai voştri "nebuni frumoşi" Aurel şi Daniel.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel