Doi români din Franţa, ÎNJUNGHIAŢI. Posibil atac rasist

Arhivă. Foto cu careacter ilustrativ
Arhivă. Foto cu careacter ilustrativ

Doi români și un francez au fost înjunghiați în Franța de către un bărbat cu probleme psihice. Se pare că atacul ar putea fi catalogat ca unul rasist. 

Bărbatul care suferă de probleme psihice este bănuit că a înjunghiat, sâmbătă, trei persoane, dintre care două de origine română, la Antony, în Franța, scrie lefigaro.fr.

Tentativă de asasinat

Francezul este acuzat pentru tentativa de asasinat „din cauza rasei, etniei sau religiei”, spun, marți, reprezentanții Parchetul de la Nanterre.

Circumstanța rasismului a fost luată în calcul deoarece bărbatul „și-a explicat acțiunea prin originea victimelor”, în special rromii, a precizat procuratura pentru AFP.

Sâmbătă seara, un bărbat a rănit grav două femei și un tânăr cu un cuțit, în Antony (Hautes-de-Seine), un oraș cu peste 60.000 de locuitori, situat în suburbiile sudice ale Parisului.

Are probleme psihice semnificative

Potrivit surselor din poliție, citate de lefigaro.fr, respondentul are tulburări psihologice semnificative de tip schizofrenic.

Două dintre victime au fost de origine română, potrivit procuraturii. Este vorba de un tînăr de 19 de ani și o femeie, a cărei identitate nu a fost cunoscută și care se afla încă în terapie intensivă marți.

A treia victimă, în vârstă de 59 de ani, este încă spitalizată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel