Doi români condamnaţi la închisoare în Anglia

Taxi - imagine ilustrativă
Taxi - imagine ilustrativă

Doi români care se dădeau drept șoferi de taxi în Marea Britanie și atrăgeau în mașina lor clienți acostați în pub-uri, după care îi jefuiau, au fost condamnați la 7 ani de închisoare, scrie romaniatv.net. 

Vasile Stoian, 20 de ani, și Englezu Tănase, 19 ani, frecventeau noaptea zonele cu baruri din Birmingham și Coventry, unde acostau persoane aflate de obicei în stare de ebrietate, cărora le ofereau prețuri avantajoase la călătoria cu taxiul. 

Însă, odată ajunși în mașină, clienții erau atacați și jefuiți de cei doi români. Poliția a dovedit că cei doi au avut cel puțin trei victime, într-un interval de o săptămână. Anchetatorii au stabilit că cei doi au furat și carduri bancare, cu care au făcut cumpărături pe site-uri din România.

Un Mercedes folosit la comiterea infracțiunilor a fost găsit la domiciliul lui Vasile Stoian. În primă fază, cei doi români, care sunt veri, au încercat să dea vina unul pe celălalt și pe alți complici necunoscuți, dar în final și-au recunoscut faptele. În urma procesului, cei doi au fost condamnați la 7 ani de închisoare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel