Doi români, arestați după ce ar fi ucis doi oameni în Anglia. Unul dintre ei este antrenor de arte marțiale

Doi români, arestați după ce ar fi ucis doi oameni în Anglia / Foto: Pixabay
Doi români, arestați după ce ar fi ucis doi oameni în Anglia / Foto: Pixabay

Doi români au fost arestați după ce ar fi omorât doi oameni în Anglia.

Doi români au fost arestați după ce ar fi omorât doi oameni în Anglia.. Este vorba despre un fost antrenor de arte marțiale din Gorj, și un apropiat al său, scrie Realitatea.net. Bărbatul în vârstă de 45 de ani și tânărul în vârstă de 21 de ani s-au prezentat, luni, la un tribunal din Anglia, ambii fiind acuzați de dublă crimă. Ei ar fi fost arestați preventiv.

Presa engleză a relatat pe larg despre acest caz. Cei doi au fost duşi în faţa Curţii Magistraţilor din Bristol, sub acuzaţia că l-au ucis pe Fahad Hossain Pramanik şi un al doilea bărbat, rămas neidentificat. Cadavrele acestora au fost găsite în urmă cu o săptămână într-o casă, după ce locatarii au semnalat că în imobil se simte un miros ciudat, scrie Adevărul.ro. Totuși deocamdată nu există foarte multe informații despre cum au murit cele două victime sau care ar fi fost motivul pentru care românii ar fi vrut să le facă rău. Poliția continuă ancheta și au audiat mai mulți suspecți în acest caz. 

„Este o investigaţie rapidă, iar preocuparea nostră este să aflăm cum şi de ce au murit aceşti doi bărbaţi. Procesul formal de identificare este în curs, dar credem că una dintre victime este un om local. Prioritatea noastră va fi să informăm mai întâi rudele înainte de a furniza orice alte detalii despre oricare dintre victime.“, a declarat la începutul investigaţiei, un ofiţer din cadrul Poliţiei oraşului Bristol.

Crimă înfiorătoare în Constanța. Un bărbat a ucis-o pe sora iubitei sale cu 42 de lovituri de cuțit

Un bărbat a fost reținut după ce a ucis-o pe sora iubitei sale. ”Cruzime” - așa descriu anchetatorii scena înfiorătoare din Constanța. Femeia ucisă intervenise pentru a-și salva sora, însă a sfârșit sub furia de nedescris a bărbatului, care i-a provocat nu mai puțin de 42 de plăgi prin înjunghiere. Sora femeii ucise voia să se despartă de bărbat, iar, din acest motiv, între cei doi a izbucnit un conflict. Victima a intervenit în sprijinul surorii sale. Și-a salvat sora, dar nu și propria viață, pentru că agresorul, care a dat dovadă de o cruzime de nedescris, a răpus-o sub o avalanșă de lovituri de cuțit. Se pare că victima avea doar 32 de ani. Citește mai multe AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel