Doi pui de pisică „miorlăitori, uzi și înfrigurați”, găsiți pe un traseu din Făgăraș, au fost luați acasă de niște bucureșteni. La veterinar au aflat că sunt pui de pisică sălbatică / foto

Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash
Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash

Doi pui de pisică sălbatică au fost găsiți de niște turiști care efectuau trasee montane în Făgăraș.

Niște turiști care făceau un traseu montan din Făgăraș, în zona Sâmbăta de Sus, au găsit în pădure doi pui de pisică. După o săptămână au aflat că e vorba de pui de pisică sălbatică, conform Biz Brașov.

„Niște turiști găsesc pe marginea unui traseu de lângă Sâmbăta de Sus, în zona Munților Făgăraș, doi pui de pisică miorlăitori, uzi și înfrigurați. Nu-i lasă inima să plece abandonându-i, îi duc acasă la București, îi hrănesc o săptămână, dar vizita la veterinar îi lasă gură cască - sunt pui de pisică sălbatică!

Începe un maraton al informărilor, telefoane peste tot, iar la final ajung la noi, cu tot cu pui, la Centrul pentru Salvarea și Reabilitarea Faunei Sălbatice ACDB de lângă Focșani/Vrancea. Acum puii de pisică sălbatică au fost evaluați medical și sunt bine într-un spațiu generos în care nu au contact cu oamenii și vor trece printr-un program adaptat acestei specii, astfel încât să poată ajunge din nou în natură.

Mulțumim celor care au încredere în noi și aduc rapid animalele sălbatice pentru a fi îngrijite, tratate și reabilitate pentru a ajunge repede înapoi în natură! Mulțumim și tuturor celor care ne-au fost alături ajutând Centrul de Reabilitare de la Petrești - Vrancea să funcționeze - fără voi aceste animale sălbatice nu s-ar fi bucurat de reîntoarcerea în natură“, au scris cei de la Asociația pentru Conservarea Diversității Biologice pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel