Doi poliţişti şi un antrenor, declaraţi de ANI în incompatibilitate

Agenţia Naţională de Integritate a constatat starea de incompatibilitate şi conflictul de interese de natură administrativă în cazul a 10 funcţionari, printre care se află doi poliţişti, un antrenor din Râmnicu Vâlcea, un medic veterinar, precum şi un director la DSP Bucureşti.

Potrivit unui comunicat al ANI, Dorel Cosmin Andreica, fost agent de poliţie în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare, s-a aflat în stare de incompatibilitate, în perioada 14 iunie 2017 - 7 ianuarie 2019, când a deţinut simultan funcţia de agent la Postul de Poliţie Comunal Botiz şi funcţiile de director administrativ, respectiv director general adjunct administrativ, în cadrul Direcţiei Administrative din Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 4

. Alexandru Medrea, director general adjunct în cadrul Direcţiei Generale de Poliţie Locală Sector 3 şi fost director executiv la Direcţia Dispecerat din cadrul Primăriei Sectorului 3, s-a aflat în stare de incompatibilitate, deoarece a candidat la alegerile parlamentare din decembrie 2016, în perioada exercitării funcţiei de director executiv la Direcţia Dispecerat din cadrul Primăriei Sectorului 3. Paul Viorel Dinu, consilier în cadrul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Vâlcea, s-a aflat în incompatibilitate începând cu data de 20 decembrie 2012, întrucât deţine şi exercită simultan şi funcţia de antrenor în cadrul Clubului Sportiv Chimia Râmnicu Vâlcea (instituţie publică), încălcând astfel dispoziţiile art. 94, alin. (2), lit. a) din Legea nr. 161/2003.

El este practicant de karate, fiind antrenor maestru, arbitru şi jurist. Sergiu Nerşidan, fost funcţionar public cu statut special la Centrul Medical de Diagnostic şi Tratament Ambulatoriu 'Dr. Nicolae Kretzulescu' Bucureşti, s-a aflat în incompatibilitate în perioada 11 iulie 2012 - 3 ianuarie 2018, întrucât a deţinut şi exercitat funcţia de tehnician veterinar în cadrul Centrului Medical Judeţean Călăraşi, respectiv la Centrul Medical de Diagnostic şi Tratament Ambulatoriu 'Dr. Nicolae Kretzulescu' (instituţii aflate în subordinea Direcţiei Generale Medicale din cadrul Ministerului Afacerilor Interne), simultan cu cea de medic veterinar în cadrul unui cabinet medical individual.

Ioana Popa, funcţionar la Compartimentul Audit Intern din cadrul Organismului Intermediar POSDRU Regiunea Centru - Ministerul Muncii, s-a aflat în incompatibilitate în perioada 20 septembrie 2013 - 4 octombrie 2017, când a deţinut şi exercitat simultan funcţia de consilier superior la Compartimentul Constatare şi Stabilire Nereguli/Compartimentul Nereguli, Antifraudă şi Monitorizare Audit al Organismului Intermediar POSDRU Regiunea Centru şi calitatea de persoană fizică autorizată. Ecaterina Cristina Tase a fost declarată de ANI în stare de incompatibilitate, deoarece a deţinut în perioada 12 februarie - 10 martie 2018 funcţiile de director executiv adjunct economic al Direcţiei de Sănătate Publică a Municipiului Bucureşti şi director financiar-contabil interimar la Spitalul de Boli Cronice 'Sf. Luca'.

Celelalte persoane găsite de ANI în stare de incompatibilitate sau în conflict de interese de natură administrativă sunt funcţionari în cadrul unor primării de comune, informează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel