Doi poliţişti, răniţi într-un accident rutier în timp ce urmăreau o maşină

Trei persoane, între care şi doi poliţişti care urmăreau o maşină al cărei şofer depăşise viteza legală, au fost rănite, vineri seara, pe DN 15 E 578, în zona localităţii Vălenii de Mure, într-un accident rutier.

'Astăzi, în jurul orei 19,30, poliţiştii au fost sesizaţi despre producerea unui accident rutier, pe DN 15 E 578, cu implicarea unei autospeciale de poliţie. Din primele cercetări efectuate la faţa locului, pe DN 15 E578, la km 120+650 m, în localitatea Vălenii de Mureş, se pare că un echipaj rutier, format din doi poliţişti, aflat în serviciu de supraveghere şi control al traficului rutier, deplasându-se pe direcţia Reghin-Topliţa, cu autospeciala din dotare, a depistat un autoturism al cărui conducător auto ar fi depăşit regimul legal de viteză.

În vederea opririi acestuia, având semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, ar fi efectuat o manevră de întoarcere, moment în care autospeciala a fost acroşată de un autoturism, care circula din sensul opus. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a celor doi poliţişti, precum şi a conducătorului autoturismului în cauză, care au fost transportaţi la unitatea spitalicească, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate', a anunţat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Mureş.

Potrivit comunicatului IPJ Mureş, poliţiştii efectuează cercetarea locului faptei, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii incidentului. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă 'Horea' al judeţului Mureş a anunţat că în urma accidentului rutier au rezultat trei victime, una de cod roşu, una de cod galben şi una de cod verde, informează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel