Doi poliţişti de frontieră, dispăruţi în Munţii Maramureşului

Doi poliţişti de frontieră, dispăruţi în Munţii Maramureşului / Foto cu caracter ilustrativ: Salvamont Maramureș
Doi poliţişti de frontieră, dispăruţi în Munţii Maramureşului / Foto cu caracter ilustrativ: Salvamont Maramureș

Doi poliţişti de frontieră au dispărut în Munţii Maramureşului.

Doi poliţişti de frontieră au dispărut în Munţii Maramureşului. Este vorba despre doi poliţişti de frontieră de la Sectorul Vişeu care ar fi trebuit să se prezinte la post după o patrulare în Munţii Maramureşului, dar nu s-au mai întors. Acum ei sunt căutaţi de echipele Salvamont, a informat, luni noaptea, directorul Serviciului Public Salvamont Maramureş, Dan Benga.

"Un caz care se anunţă delicat... Doi poliţişti de la Poliţia de Frontieră Vişeu care trebuiau să iasă din serviciu în jurul orelor 17,00 şi trebuiau să predea schimbul colegilor nu au mai ajuns la punctul de întâlnire. Zona lor de patrulare este cu acces foarte dificil şi aproape de graniţa cu Ucraina. Am plecat spre Vişeu cu 14 salvatori montani ai SPJ Salvamont Maramureş", a spus Dan Benga.

Salvamontișii spun că intervenția este una destul de complicată. Cei doi polițiști s-ar fi aflat în apropiere de granița cu Ucraina, iar zona ar fi cu acces dificil. În total, 14 salvatori montani au plecat în căutarea lor.

"ALARMĂ... Acțiune în derulare a SPJ Salvamont Maramureș. Un caz care se anunță delicat. Doi polițiști de la Poliția de Frontieră Vișeu care trebuiau să iasă din serviciu în jurul orelor 17.00 și trebuiau să predea schimbul colegilor nu au mai ajuns la punctul de întâlnire. Zona lor de patrulare este cu acces foarte dificil și aproape de granița cu Ucraina. Am plecat spre Vișeu 14 salvatori montani ai SPJ Salvamont Maramureș Revenim cu amănunte în momentul în care le avem.". a transmis Salvamont Maramureș printr-o postare pe Facebook.

Turmă de oi, atacată de urși în Maramureș

Reamintim că săptămâna trecută scene cutremurătoare au fost filmate la o stână de oi din județul Mureș. Mai mulți urși flămânzi au atacat turma ziua în amiază mare, transmite Realitatea Plus. Cei doi ciobani au încercat din răsputeri să gonească animalele sălbatice, dar n-au avut nicio șansă. Când au observat urșii au fugit imediat spre turmă și au început să țipe, dar urșii nu s-au speriat. Au chemat și câinii care au început să latre, dar nici aceștia nu i-au putut alunga. Ciobanii spun că trec tot mai des prin astfel de momente. Urșii vin flămânzi și le atacă animalele. Au fost cazuri când urșii au atacat și oameni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel