Doi polițiști, loviți cu mașina de un șofer beat. Agenții au ajuns la spital, șoferul a fost prins

Foto: pixabay.com
Foto: pixabay.com

Un șofer beat a lovit cu mașina doi agenți de poliție după ce a refuzat să se supună alcooltestului. 

Doi polițiști au ajuns în această seară la spital după ce au fost loviți cu mașina de către un șofer beat. Incidentul a fost anunțat de către reprezentanții Ministerului Afacerilor Interne. 

”În această seară, doi agenți de poliție din cadrul Poliției Municipiului Huși au oprit un autoturism, pentru control. Întrucât conducătorul autoturismului emana halenă alcoolică, polițiștii i-au solicitat testarea cu aparatul etilotest. Bărbatul, în vârstă de 44 de ani, a refuzat testarea, a devenit recalcitrant, a pornit autoturismul și i-a lovit pe cei doi polițiști”, conform comunicatului de presă al MAI. 

"Unul dintre agenţi a fost luat pe capota maşinii, iar cel de al doilea a fost lovit la mâna şi călcat pe picior. Aceştia au suferit leziuni corporale, iar, în prezent, se afla la Spitalul municipal Huşi, pentru investigaţii medicale", se precizează într-un comunicat al IPJ Vaslui.

Polițiștii au ajuns la urgențe

Cei doi agenți de poliție au suferit leziuni corporale, iar, în prezent, se află la Spitalul municipal Huși, pentru investigații medicale.

În urma acestui eveniment, structurile Ministerului Afacerilor Interne s-au mobilizat, de îndată, șoferul fiind depistat, la scurt timp, pe raza municipiului Huși.

”În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 1,28 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind transportat la o unitate medicală, unde a refuzat recoltarea de probe biologice”, mai precizează MAI. 

S-a deschis dosar penal

A fost întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ultraj și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice. Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a fost înștiințat imediat despre acest caz, fiind informat în permanență cu privire la starea de sănătate a celor doi polițiști. În urma investigațiilor medicale a rezultat că starea acestora de sănătate este stabilă.

”Ministrul Lucian Bode condamnă cu fermitate astfel de comportamente, cerându-le totodată tuturor factorilor implicați să manifeste toleranță zero față de agresiunile la care sunt supuși angajații MAI în îndeplinirea atribuțiilor de serviciu.

Mai mult, a cerut polițiștilor să intensifice acțiunile pentru depistarea în trafic a conducătorilor auto care au consumat băuturi alcoolice sau alte substanțe interzise și care prezintă un pericol pentru participanții la trafic”, conform MAI. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel