Doi polițiști au fost reținuți- Ultimă oră!

Doi polițiști din cadrul Poliţiei Filipeştii de Pădure au fost reţinuţi, joi seară, de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova. Ei au fost audiaţi timp de mai multe ore într-un dosar de abuz în serviciu, luare de mită şi trafic de influenţă.

Patru agenţi de poliţie de la Poliţia Filipeştii de Pădure şi unul din cadrul Poliţiei Băicoi au fost aduşi la audieri în urma unor percheziţii efectuate de procurori. Pentru doi dintre ei a fost emisă ordonanţă de reţinere. Vor fi prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă, ceilalţi fiind lăsaţi în libertate, fără să fie luate măsuri împotriva lor.

Surse judiciare au declarat că infracţiunile pentru care sunt cercetaţi aceştia au legătură cu atribuţiile lor de poliţie rutieră, iar faptele au fost comise în cursul anului 2015. Concret, pentru a nu sancţiona contravenţional anumite persoane sau pentru a le aplica acestora sancţiuni mai uşoare, agenţii de poliţie luau de la acestea diverse sume de bani, produse (brânză, miel), ţigări sau beneficiau de servicii de transport, au precizat sursele citate. De asemenea, în schimbul acestor beneficii, agenţii interveneau în acelaşi scop pe lângă colegii lor, dar şi pe lângă alţi agenţi de la alte unităţi de Poliţie. În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de luare de mită, trafic de influenţă, abuz în serviciu, fals intelectual, instigare la abuz în serviciu, instigare la fals intelectual, complicitate la abuz în serviciu şi complicitate la fals intelectual. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel