Doi șoferi au murit pe drumul național Harghita

Doi șoferi au murit, joi seară, în două accidente care s-au produs pe drumurile naționale din Harghita.

Accidentele s-au petrecut după ce vehiculele pe care le conduceau s-au răsturnat. Cel de al treilea şofer este semiconştient după ce a fost implicat într-un alt accident, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Harghita, Alina Ciobotariu. 

În primul accident, un bărbat în vârstă de 51 de ani conducea un autoturism în localitatea Borzont, pe DN 13 B. La un moment dat a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat în afara părții carosabile. Șoferul a rămas blocat. 

Un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță a efectuat manevre de resuscitare, dar bărbatul a decedat.

Cel de al doilea accident s-a produs în Băile Tușand. Un tir încărcat cu cartofi s-a răsturnat în afara părții carosabile. Purtătorul de cuvânt ISU Harghita a precizat că șoferul tirului a rămas încarcerat și ulterior a fost declarat decedat.

În cabina tirului se mai aflau soţia şoferului şi un bărbat, cei doi suferind leziuni uşoare şi refuzând transportul la spital. Circulaţia în zonă se desfășpoară pe o singură bandă, relatează Agerpres.

Un al treilea accident s-a produs joi seara pe DN 13 A, între Vlăhiţa şi Căpâlniţa. Un autoturism a părăsit partea carosabilă şi s-a lovit de un copac. 

[citeste si]

Șoferul a rămas încarcerat şi este semiconştient. Un echipaj de descarcerare și un echipaj SMURD au intervenit la locul accidentului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel