Urmărește emisiunea live


Oamenii lui Băsescu profețesc nimicirea lui Iohannis și marea criză în PNL-PDL

Președintele PMP, Elena Udrea, subliniază că există riscul ca liberalul Klaus Iohannis să fie declarat incompatibil de Înalta Curte de Casație și Justiție, fapt ce va crea o criză în alianța PDL - PMP. La rândul său, fostul consilier prezidențial Sebastian Lăzăroiu atrage atenția asupra unui deznodământ similar.

"Momentul crucial va fi decizia ICCJ privind incompatibilitatea lui Iohannis. Unii se amagesc si spun. Ei, daca nu va fi Iohannis, e chiar mai bine. O sa l sustina liberalii pe Predoiu. Sa fim atat de naivi? Adica liberalii au iesit din USL pentru ca era evident ca trebuie sa sustina candidatul PSD la prezidentiale si acum vor sustine candidatul PDL? E o gluma. Ma ales ca intra si Tariceanu in cursa. Liberalii vor vota cu Tariceanu fara sa clipeasca", a scris Lăzăroiu pe o rețea de socializare.

Udrea arată că procesul pe care Iohannis îl are cu ANI este un al motiv pentru a vedea cât de șubredă este alianța PDL - PNL.

Sondaj BCS. Premieră: Iohannis îl bate pe Ponta la prezidențiale. Clientul sondajului, surpriză majoră

"Ne putem trezi că după ce am avut un candidat la alegerile europarlamentare care se pare că va fi declarat incompatibil şi la Parlamentul European, să avem un candidat la prezidenţiale care va fi declarat incompatibil în toamnă", a declarat Elena Udrea, sâmbătă, la Mamaia, întrebată despre posibilitatea ca liderul PNL, Klaus Iohannis, să fie declarat incompatibil, conform Mediafax.

Ea a mai spus că nu ştie care este interesul electoratului în fuziunea PNL-PDL, ci doar pe cel al liderilor celor două partide.

"Unde este interesul electoratului în legătură cu ceea ce se întâmplă astăzi? N-am auzit nimic nici de la domnul Blaga, nici de la Iohannis sau Antonescu despre ce câştigă electoratul din această fuziune. Am înţeles ce câştigă liderii celor două partide, care se salvează reciproc şi ocupă nişte funcţii în noul partid, dar electoratul ce câştigă din faptul că se unesc cele două partide?", a mai spus Udrea, susţinând că nu există nicio garanţie că noul partid "nu se va duce din nou la braţul lui Victor Ponta".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel