Doi morți în urma unui accident produs în Bistrița-Năsăud

Foto: ISU Bistrița-Năsăud
Foto: ISU Bistrița-Năsăud

Un grav accident de circulație a avut loc în această seară în județul Bistrița-Năsăud. Două persoane și-au pierdut viața. 

Două persoane au decedat, vineri seara, în urma unui accident rutier produs la ieşirea din oraşul Năsăud spre Rebrişoara, potrivit datelor furnizate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bistriţa-Năsăud, scrie Agerpres. 

La locul solicitării s-au deplasat două echipaje ale SMURD, inclusiv cel de terapie intensivă mobilă, şi două echipaje ale Ambulanţei.

Două persoane găsite în stop cardiorespirator 



Echipele de salvare au găsit la locul accidentului trei victime, toţi bărbaţi, dintre care două erau inconştiente, în stop cardiorespirator.

"Din păcate, în urma aplicării protocolului de resuscitare, organismele celor doi bărbaţi găsiţi inconştienţi nu au răspuns manevrelor, astfel că echipajele medicale au fost nevoite să le declare decesul la locul accidentului. A treia victimă de sex masculin este conştientă, primeşte asistenţă medicală din partea echipajului de terapie intensivă mobilă SMURD", a transmis ISU.

Tânăr transportat la spital 



Victimele decedate au 36 şi, respectiv, 50 de ani, iar bărbatul rănit este un tânăr de 24 de ani, care va fi transportat la spital pentru mai multe investigaţii şi tratament de specialitate.

Accidentul s-a produs între o autoutilitară şi un autoturism. Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili condiţiile în care s-a produs accidentul rutier. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel