Doi membri din staff-ul lui Trump au coronavirus

Donald Trump
Donald Trump

Două persoane care făceau parte din echipa de organizare a mitingului preşedintelui Donald Trump de la Tulsa, Oklahoma, au fost confirmate pozitiv pentru Covid-19, a anunţat echipa preşedintelui, citată de CNN.

„După o nouă rundă de teste, doi membri ai echipei au testat pozitiv pentru coronavirus. Aceşti membri au participat la miting, dar au purtat măşti pe parcursul întregului eveniment. Persoanele testate pozitiv au urmat imediat procedurile prestabilite şi au intrat în carantină. De asemenea s-a procedat la stabilirea contactelor acestora”, a declarat pentru CNN directorul de comunicare al echipei de campanie al lui Donald Trump, Tim Murtaugh.

În total, opt dintre membrii echipei de campanie, care a organizat evenimentul de la la Tulsa, au fost confirmaţi pozitiv pentru noul coronavirus, scrie Mmediafax. Iniţial, cu câteva ore înainte de începerea evenimentului de sâmbătă, şase persoane care au fost implicate în organizarea evenimentului au fost testate pozitiv pentru Covid-19.

Purtarea măștii nu a fost obligatorie

Murtaugh a explicat că „pentru a respecta protocoalele de siguranţă, personalul de campanie este testat pentru Covid-19 înainte de evenimente. Şase dintre sutele de persoane testate au avut rezultate pozitive, iar procedurile de carantină au fost implementate imediat”.

Participanţii la mitingul lui Trump nu au fost obligaţi să poarte o mască. De asemenea, toată lumea a acceptat să participe la eveniment pe proprie răspundere, asumându-şi să nu dea în judecată organizatorii mitingului în cazul în care vor fi infectaţi cu Covid-19.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel