Doi judecători, eliberaţi din funcţie de preşedintele Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, marţi, decretele pentru eliberarea din funcţie a doi judecători, motivul fiind pensionarea acestora.

Potrivit unui comunicat al Administraţiei Prezidenţiale, remis AGERPRES, şeful statului a semnat decretul privind eliberarea din funcţia de judecător la Tribunalul Dolj a Gabrielei Simion - pensionare şi decretul privind eliberarea din funcţia de judecător la Curtea de Apel Iaşi a Elenei Scriminţi - pensionare.

De asemenea, preşedintele Iohannis a semnat marţi decretul privind eliberarea din funcţia de procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale şi numirea în funcţia de judecător la Judecătoria Videle a Aureliei Mirela Enache.

Totodată, şeful statului a semnat decretul privind eliberarea din funcţia de procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Medgidia şi numirea în funcţia de judecător la Judecătoria Constanţa a lui Marius Cătălin Croitoru şi decretul privind eliberarea din funcţia de procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 Bucureşti şi numirea în funcţia de judecător la Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti a lui Anemari Iorgulescu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel