Doi judecători de la Curtea Constituțională au fost în biroul PSD

Captură de ecran / Foto: B1 TV
Captură de ecran / Foto: B1 TV

Doi dintre judecătorii Curții Constituționale a României au fost în biroul PSD.

UPDATE: „E aceeași clădire, dar sunt circuite diferite și intrări complet separate. Deci, este intenția clară de a face o vizită acolo. Eu nu știu ce semnificație, în acest context, mai are conceptul ăsta de separare a puterilor în stat, pentru că într-adevăr pot să existe dialoguri interinstituționale dar ele trebuie să fie transparente, trasabile, nu făcute ad-hod, nu făcute prin birouri, cumva clandestin. Din ce pare, din ce am văzut acolo, pare a fi o întâlnire prin care există o consultare a unora dintre membrii CCR de către unii dintre decidenții politici din Parlamentul României, ai unui partid politic”, a precizat deputatul USR Adrian Wiener, în direct la B1 TV.

UPDATE: „Din câte știți și dumneavoastră sediul celor două instituții este în aceeași clădire și anume Palatul Parlamentului. A trecut de mult vremea în care se găseau la anumiți judecători de la Curtea Constituțională diverse bilete de la oamenii politici. (...) Din punctul meu de vedere, toate puterile politice într-un stat sunt separate, dar asta nu înseamnă că nu poate să existe un dialog între acestea. Nu văd nici pe departe ceea ce se insinuează că puterea legislativă ar dori să influențeze puterea judecătorească. Este un dialog între oameni politici care coordonează activitatea parlamentară și reprezentați ai Curții Constituționale”, a declarat Adrian Vigheciu, consilier PSD al municipiului București.

UPDATE: În imagini se poate observa și senatorul PSD Robert Cazanciuc.

Știre inițială: Președintele Curții Constituționale, Marian Enache, și Iulia Scântei, judecător în cadrul CCR, au fost în biroul PSD din Palatul Parlamentului, conform informațiilor difuzate de B1 TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel