Doi indivizi care au atacat cu bâtele un șofer, identificați și audiați

Imagine cu rol ilustrativ
Imagine cu rol ilustrativ

Doi indivizi care au tăbărât cu bâtele pe mașina unui șofer după ce au avut un conflict în trafic au fost identificați iar la această oră sunt audiați la Poliție.

În jurul orei 13.30, la sediul Secției 14 s-a prezentat un bărbat care a sesizat faptul că în jurul orelor 13.00, doi indivizi necunoscuți au provocat avarii autoturismului pe care îl conducea prin lovirea cu bețe din lemn, pe fondul unui conflict produs în trafic, pe raza sectorului 4. În urma cercetărilor efectuate de către polițiști au fost identificați și audiați mai mulți martori. "În baza probelor existente la acest moment, au fost identificați doi bărbați, posibil implicați în acest conflict, persoane ce au fost depistate și conduse la audieri. În cauză polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburare a ordinii și liniștii publice și distrugere", anunță Poliția Capitalei.

Vezi și: Shadow Hammer, un nou tip de virus care produce o periculoasă breșă de date. Milioane de utilizatori ASUS pot fi afectați

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel