Doi dintre cei 39 de morți din TIR-ul de lângă Londra veneau din România (The Guardian)

Trafic
Trafic

Doi vietnamezi care au lucrat în România ar putea fi printre cei 39 de imigranți morți în Essex.

Doi bărbați din Vietnam, care au lucrat în România, s-ar putea număra printre cei 39 de migranți găsiți morți miercuri într-un camion în comitatul britanic Essex, potrivit The Guardian, citează Mediafax.

Vo Ngoc Nam, în vârstă de 28 de ani, a lucrat o perioadă în România și intenționa să ajungă în Marea Britanie, după cum a declarat mama acestuia. Ea a spus că așteaptă vești de la fiul său de câteva zile, însă nu a primit nicio informație.

O altă posibilă victimă este Nguyen Dinh Tu, care a lucrat ilegal în România, dar și în Germania. Acum câteva luni, el i-a cerut soției sale să îl ajute să strângă 14.000 de dolari pentru a putea să ajungă ilegal din Germania în Marea Britanie. Tatăl acestuia a declarat că rudele sale din Marea Britanie l-au anunțat că Tu s-ar afla printre cei 39 de morți.

Ce spun forțele de ordine britanice

Forțele de ordine din comitatul britanic Essex au anunțat miercuri descoperirea a 39 de cadavre umane în interiorul unui container al unui camion în Essex. Inițial, autoritățile britanice au bănuit că migranții găsiți morți în camion erau de origine chineză, însă ulterior au ajuns la concluzia că aceștia ar putea fi vietnamezi. Un preot catolic din Vietnam a declarat pentru Reuters că bănuiește că cele mai multe dintre victime sunt vietnamezi.

Poliția britanică a informat că foarte puține dintre victime aveau asupra lor acte de identitate și speră să identifice cadavrele cu ajutorul analizelor ADN.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel