Doi democrați cer o anchetă FBI asupra apelului telefonic dat de Trump

Doi democrați din Camera Reprezentanților fac apel la FBI să investigheze apelul telefonic dat de Trump secretarului de stat din Georgia.

Doi membri ai Camerei Democratice, Ted Lieu din California și Kathleen Rice din New York, cer FBI-ului să-l investigheze pe Donald Trump în legătură cu apelul său telefonic cu secretarul de stat din Georgia.

„Președintele Statelor Unite, într-un apel telefonic de aproximativ o oră, a amenințat și a reproșat secretarul de stat al Georgiei, Brad Raffensperger, să„ găsească 11.780 de voturi ”pentru a răsturna înfrângerea președintelui în stat”, au scris democrații în scrisoarea lor adresată directorul FBI, Christopher Wray.

"Dovezile fraudelor electorale ale domnului Trump sunt acum în plină zi. Facem o sesizare penală către dvs. pentru a deschide o anchetă asupra domnului Trump”, se mai arată în interpelarea celor doi.

Într-un interviu din această dimineață, Raffensperger a declarat că biroul său nu va lansa o anchetă în această privință, dar a recunoscut că Trump ar putea face față unei anchete penale a procurorului din comitatul Fulton, informează TheGuardian.

VEZI ȘI: Scandal în SUA. Donald Trump îi cere unui înalt oficial să îi "găsească" voturi

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel