Doi copii şi un bărbat, atacaţi de urs în oraşul Victoria - VIDEO

Doi copii și un adult au fost atacați de un urs pe o stradă aflată lângă pădure, în orașul Victoria.

O fetiţă în vârstă de patru ani, un băiat de trei ani şi un bărbat de 65 de ani au avut nevoie de îngrijiri medicale, duminică, după ce au fost atacaţi de un urs în oraşul Victoria.

Potrivit ISU Braşov, fetiţa a fost zgâriată pe faţă, iar bărbatul are escoriaţii la nivelul antebraţului. Şi băiatul a suferit zgârieturi. Cei doi copii au fost transportaţi la spital, dar bărbatul a refuzat. Incidentul a avut loc pe o stradă din oraş, în apropierea pădurii.

La faţa locului s-au deplasat o ambulanţă SAJ, un echipaj SMURD şi unul de jandarmi. Autorităţile au avertizat populaţia printr-un mesaj RO-ALERT privind prezenţa ursului în zonă.

VDEO Urs în Făgăraș

”Am ieşit afară din casă şi mă uitam pe stradă. Mi s-a părut că aleargă cîinele vecinului pe stradă. Dar când s-a apropiat am văzut că e urs. A sărit direct pe mine. N-am avut timp nici să fug, nici să reacţionez cumva. Am înlemnit. M-a trântit la pământ şi m-a rănit la mână, în zona cotului. Hainele mi-au fost sfâşiate. Norocul meu a fost că ursul era urmărit de un microbuz care l-a rănit. De aceea a fugit ursul. La faţa locului au venit imediat un echipaj de la SMURD care mi-a acordat îngriiri medicale şi jandarmii care au alungat ursul spre pădure. Au venit ulterior reprezentanţii Poliţiei şi Primăriei să verifice zona. Am refuzat transportul la spital pentru că nu era cazul", a spus victima ursului, pentru Monitorul de Făgăraș.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel