Urmărește emisiunea live


Doi copii din Caraș-Severin au dispărut fără urmă. Sunt căutați cu elicopterul

Doi copii din Caraș-Severin au dispărut fără urmă. Sunt căutați cu două elicoptere  /  Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
Doi copii din Caraș-Severin au dispărut fără urmă. Sunt căutați cu două elicoptere / Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay

Doi copii din județul Caraș-Severin au dispărut fără urmă aseară. Aceștia au auzit niște câini lătrând, au ieșit din casă și nu s-au mai întors.

Minorii, cu vârste între 3 și 6 ani ar fi plecat de la domiciliu, din satul Globu Rău, comuna Mehadia, și nu au fost găsiți nici până la această oră. În căutarea celor doi copii sunt implicate numeroase forțe de ordine, inclusiv doi câini polițiști și elicopterul IGAV de la Caransebeș.

Cei doi copii sunt căutați de numeroase forțe de ordine, dar și de voluntari, pădurari și salvamontiști. Sunt implicați în căutări 70 de polițiști cu 25 de mașini și doi câini specializați în căutare de persoane de la Inspectoratul Județean de Poliție, 9 jandarmi cu două mașini, 8 subofițeri ISU cu două autospeciale, salvamontiști de la Băile Herculane și pădurari de la Ocolul Silvic Mehadia, plus 10 voluntari, notează Caon.  

Doi copii din Botoșani au dispărut de acasă

Poliţiştii din Botoşani fac un apel la populaţie să sprijine acţiunile de identificare a doi copii din Brăeşti, unul de 10 ani şi celălalt de 11 ani, care au plecat de la şcoală şi nu au mai ajuns acasă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani, Delia Nenişcu, cei doi copii sunt verişori şi amândoi sunt din localitatea Brăeşti. Aceştia au plecat în jurul orei 13,00 de la şcoala din localitate, iar până vineri seară nu au ajuns la domiciliu.

David Ciprian Ursu are 11 ani, înălţimea de aproximativ 1,50 m, greutatea de aproximativ 40 de kilograme, părul blond şi ochii albaştri. Cosmin Gheorghe Ungurenaşu are zece ani, înălţimea de aproximativ 1,50 m, greutatea de 40 de kilograme, ochii albaştri şi părul blond.

Ambii sunt îmbrăcaţi în trening de culoare neagră. Persoanele care pot oferi date cu privire la cei doi copii sunt rugaţi să apeleze 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

Ulterior, micuții au fost găsiți

Cei doi copii de 10 și 11 ani, care au plecat de la școală și nu au mai ajuns acasă, au fost găsiți., scrie Botoșani News. Aceștia au fost identificați de polițiști sub un pod, pe raza localității de domiciliu.  Oamenii legii investighează cazul pentru a afla cum au ajuns copii acolo (citește AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel