Doi copii din Bârlad, răniţi de o creangă ruptă dintr-un copac. Aceștia vor fi transferați la Iași

Foto cu caracter ilustrativ
Foto cu caracter ilustrativ

Doi copii care se jucau într-un parc din Bârlad, judeţul Vaslui, au fost răniţi de o creangă care s-a rupt dintr-un copac şi a căzut peste ei. 

UPDATE: Cei doi copii vor fi transferaţi la Iaşi, au informat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui.

Patru copii care mergeau la antrenament pe un teren de rugby din Bârlad au scurtat drumul alegând să meargă pe o cărare, iar în apropierea ştrandului din oraş, doi dintre minori au fost loviţi de crengile unor copaci, care erau toaletaţi de angajaţii unei firme.

"Detaşamentul de pompieri Bârlad a intervenit pe un teren aparţinând fostei fabrici de rulment din localitate, pentru doi minori de 13 şi 14 ani, care au fost răniţi de o creangă. În fapt, erau patru copii care mergeau pe un teren de rugby, iar doi dintre ei au fost răniţi de crengile unui copac tăiat.

La faţa locului au mers medicii şi au găsit cei doi copii răniţi. Cel de 13 ani a fost transportat de echipajul de prim ajutor la spital cu traumatism toracic şi de membru superior stâng. Cel de 14 ani are un traumatism cranio-cerebral", au transmis reprezentanţii ISU Vaslui. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel