Doi copii, de 9 şi 12 ani, accidentați la o cursă ilegală de mașini, la Siliştea Gumeşti

Doi copii, de 9 şi 12 ani, accidentați la o cursă ilegală de mașini, la Siliştea Gumeşti / Foto: Pixabay, de PixelHeini
Doi copii, de 9 şi 12 ani, accidentați la o cursă ilegală de mașini, la Siliştea Gumeşti / Foto: Pixabay, de PixelHeini

Doi copii, de 9 şi 12 ani,  au fost accidentați la o cursă ilegală de mașini la Siliştea Gumeşti

Incident grav în Teleorman. Doi copii, de 9 şi 12 ani, au fost accidentaţi, duminică, la Siliştea Gumeşti, la o cursă ilegală de maşini, informează IPJ Teleorman. Cel care a produs incidentul fiind un tânăr de 17 ani care a scăpat maşina de sub control, relatează Agerpres. 

Copilul de 9 ani a fost rănit uşor, iar pentru cel de 12 ani a fost nevoie de intervenţia unui elicopter SMURD pentru a-l transporta la spital.

Cei doi copii asistau la cursa ilegală de maşini. Incidentul s-a petrecut în momentul în care un tânăr de 17 ani a pierdut controlul volanului şi a lovit o maşină staţionată, apoi a ricoşat lovind cei doi copii. Întrecerea ilegală de maşini a avut loc pe pista fostului aerodrom de la Siliştea Gumeşti.

Conform IPJ Teleorman, a fost întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală. Cercetările urmează să stabilească şi cine i-a încredinţat tânărului de 17 ani maşina cu care a participat la cursa ilegală. 

Grav ACCIDENT la o cursă de mașini din Brașov. Șoferul unui Lamborghini a LOVIT MORTAL un tânăr de 21 de ani. Organizator: A pierdut controlul volanului

Șoferul unei mașini de curse, marca Lamborghini, a pierdut controlul volanului, în timpul cursei din Brașov, și a ieșit în afara carosabilului, răsturnându-se de mai multe ori. Un tânăr de 21 de ani, aflat pe marginea carosabilului, a murit, după ce fost lovit de mașina de curse. 

”În timpul desfăşurării manşelor de calificare, la a doua trecere a perechii RaceBox, conducătorul modelului Lamborghini Huracan a pierdut controlul volanului după linia de sosire, ieşind în decor. Impactul a fost atât de puternic, încât modelul italian a sărit peste o rigolă de pe marginea drumului, iar în timpul rostogolirii repetate, a lovit un cetăţean aflat pe margine, în câmpul de alături. Conducătorul auto este în stare de şoc, dar conştient, organizatorul a intervenit în cel mai scurt timp posibil, cu modulele de descarcerare şi ambulanţă aflate la faţa locului, medicii de la faţa locului solicitând ajutor şi din partea ISU SMURD Braşov", informează un comunicat transmis de către organizatori, Promo Racing powered by WRT-Parts & TELL Security Systems, conform Agerpres. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel