Doi copii au devenit milionari peste noapte. Sume uriaşe în conturi, în loc de bani pentru uniforme

Sursa: Pixabay
Sursa: Pixabay

Doi copii din India au devenit milionari peste noapte, în conturile lor fiind creditate sume uriaşe. 

Suma care le-a intrat în cont celor doi este de 14 milioane de dolari, respectiv, 122 de milioane de dolari, în rupii indiene. Suma a făcut şi autorităţile să fie confuze. Incidentul a fost raportat în satul Bagaura din districtul Kathihar. 

Copiii au fost informaţi la bancă de sumele uriaşe, deşi aceştia trebuiau să primească doar bani pentru uniformele şcolare. Fiind vorba de bani oferiţi de stat, suma nu este returnabilă. 

Cu toate astea, cererile de retragere a banilor din conturi nu au fost aprobate, iar o anchetă a fost cerută pentru a vedea cum s-a produs eroarea. Oficialii băncii spun că banii nu au fost trimişi de fapt în conturile băieţilor şi că suma care apare în cont este, de fapt, o eroare. 

Nu este primul incident de acest fel de la respectiva bancă. Cu doar o zi în urmă, un bărbat s-a trezit cu 130.000 de dolari în cont şi a refuzat să mai dea banii înapoi. Acesta şi-a motivat alegerea spunând că a crezut că este suma promisă la alegeri de premierul ţării. Bărbatul a fost arestat după o plângere depusă de directorul băncii, scrie thenewsglory.com

Cei mai bogaţi copii din India, avere netă 

Akash şi Isha Ambani, copiii lui Mukesh Ambani, sunt cei mai bogaţi tineri din India. Aceştia au o avere netă de 20,8 miliarde de dolari. Pe locul al doilea se află Aditya Mittal, fiul lui Lakshmi Mital, proprietarul Mittal Steel. Averea sa netă este de 12,3 miliarde de dolari. Topul este completat de Vanisha Mittal, sora lui Aditya. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel