Doi bărbați s-au electrocutat în Gara din Craiova. Intervenţie SMURD

Ambulanta SMURD, foto ilustrativ
Ambulanta SMURD, foto ilustrativ

Un bărbat în vârstă de 60 de ani s-a electrocutat, marți, în Gara din Craiova, în timp ce efectua lucrări de întreținere pe o drezină, iar un altul, în vârstă de 39 de ani, s-a rănit în timp ce încerca să îl ajute pe primul. Ambele victime au fost transportate la spital.

Potrivit IPJ Dolj, un bărbat de 60 de ani, angajat ca electromecanic, s-a electrocutat, marți, în timp ce efectua lucrări de întreținere pe o drezină. „De asemenea, s-a stabilit faptul că un alt bărbat, de 39 de ani, în încercarea de a-l ajuta, a suferit răni superficiale la nivelul brațului superior drept. Cei doi bărbaţi au fost transportați la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale”, au transmis reprezentanții Poliției Dolj.

Potrivit ISU Dolj, la fața locului au intervenit un echipaj SMURD și unul de Terapie intensivă, care au preluat victimele, care prezentau arsuri pe corp pe o suprafață de 18, respectiv 20%.

Polițiștii susțin că în momentul producerii evenimentului circulația feroviară în zonă era închisă pentru efectuarea lucrărilor de întreținere. IPJ Dolj a anunțat că în acest caz se efectuează cercetări pentru nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel