Doi bărbați, dintre care unul de 22 ani, găsiți morți în stradă

Două persoane au fost găsite, joi, în stradă, la câteva ore după ce au decedat, a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean, Nicolai Pralea. Potrivit sursei citate, în jurul orei 17.00, a fost primit un apel la Serviciul de Urgenţă 112 prin intermediul căruia se anunţa că în localitatea Victoria un tânăr de 22 de ani, venit de pe câmp, a căzut în stradă.

'La faţa locului s-a deplasat un echipaj de ambulanţă echipat cu medic. Echipajul Ambulanţei nu a putut decât să constate decesul. Am chemat poliţiştii criminalişti pentru a demara o anchetă iar corpul a fost dus pentru efectuarea necropsiei, pentru a afla cauza decesului, deocamdată nu ne putem pronunţa asupra acesteia. Aşteptăm rezultatele de la Institutul de Medicină Legală', a explicat asistent medical principal Pralea Nicolai.

Un alt apel la Serviciul 112 a fost primit în cursul după-amiezii, prin care se anunţa că un bărbat a murit pe o bancă din cartierul Nicolina, el fiind găsit de trecătorii care se duceau la cumpărături la un hipermarket din apropiere.

'Echipajul de pe ambulanţă, cu medic, a găsit pe bancă un om al străzii, în vârstă de 55 de ani. Echipajul medical a fost nevoit să constate decesul, corpul fiind rigid, semn că moartea era instalată de ore bune. Au fost persoane care au declarat că l-au văzut încă de dimineaţă stând pe banca respectivă şi că de atunci nu s-a mai mişcat. A fost solicitată intervenţia Poliţiei iar medicii legişti urmează să afle cauzele decesului', a mai spus purtătorul de cuvânt al SAJ Iaşi. Conform declaraţiilor acestuia, pe parcursul a 11 ore, SAJ a fost solicitat de 285 de ori, numărul celor care au necesitat ajutor medical fiind mult mai mare decât într-o zi normală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel