Clipe de groază după prăbuşirea unui copac la Sâmbăta de Jos

Doi adulţi şi doi copii au fost răniţi marţi după ce un copac s-a prăbuşit marţi de DJ 105 B în localitatea Sâmbăta de Jos.

Doi adulţi şi doi copii au fost răniţi marţi după ce un copac s-a prăbuşit marţi de DJ 105 B în localitatea Sâmbăta de Jos, totodată fiind avariate şi două autovehicule, un imobil şi cabluri de electricitate din apropiere. 

Azi, în jurul orei 13,40, pe DJ 105 B în localitatea Sâmbăta de Jos un copac s-a prăbuşit. În cădere acesta a avariat două vehicule, unul staţionat şi altul în mişcare, un imobil şi cabluri de electricitate din apropiere. De asemenea, doi adulţi şi doi copii aflaţi în apropierea maşinii staţionate au fost răniţi şi au fost transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, informează un comunicat transmis de IPJ Braşov. 

Copacul a fost îndepărtat de pe carosabil, iar circulaţia a fost deviată până la finalizarea cercetării la faţa locului. În acest caz urmează să se întocmească dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi distrugere, potrivit sursei citate. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel