Doi adolescenți din Australia au fost condamnați după ce au ucis 14 canguri

Pexels
Pexels

Doi adolescenți australieni au fost condamnați pentru că au ucis mai mulți canguri. 

Poliția australiană a acuzat doi băieți adolescenți pentru uciderea a 14 canguri, într-un oraș de pe malul mării, la sud de Sydney, transmite BBC. Localnicii au găsit animalele sacrificate pe două drumuri diferite în Golful Batemans sâmbătă, acest fapt determinând o anchetă a poliției.

Poliția din New South Wales a declarat pentru BBC că trupurile de canguri au fost lovite de o mașină. Pentru aceste fapte au arestat doi băieți de 17 ani.

Nu se cunosc motivele crimelor

Poliția nu a furnizat nicio informație cu privire la motivația din spatele faptelor criminalilor adolescenți. Aceștia au fost acuzați că au bătut și ucis în mod deliberat animalele și vor apărea în instanță luna viitoare.

Conform legii din New South Wales, orice persoană condamnată pentru cruzime împotriva animalelor se poate confrunta cu până la cinci ani de închisoare și o amendă de 22.000 de dolari.

Doi pui de canguri erau printre cei uciși, în timp ce un al treilea a fost rănit și găsit de un localnic a doua zi. Serviciul de salvare a faunei sălbatice WIRES a declarat că l-a luat în grijă pe „Joey, singurul care a supraviețuit".

Salvatorii cangurilor se declară șocați

Serviciul de voluntari s-a declarat șocat de crimele din zona liniștită de pe plajă.

„Acest lucru a lăsat o amprentă de neșters pentru voluntarii noștri dedicați și pentru localnici”, a spus WIRES. În medie, aproximativ 50.000 de plângeri privind cruzimea animalelor sunt anchetate de RSPCA în Australia în fiecare an.

Cangurul este un animal frecvent văzut în regiune, pe coasta de sud a statului.

Specimen rar de gorilă, ucis în Uganda

Patru bărbați au fost arestați și, dacă vor fi găsiți vinovați, vor fi nevoiți să fie închiși pe viață sau să plătească o amendă de 4,8 milioane euro fiindcă au ucis un animal pe cale de dispariție, cu doar 1.000 de exemplare în viață.

Rafiki a fost ucis în jurul vârstei de 25 de ani și era liderul unui grup de 17 gorile de munte. Animalul a fost ucis de un obiect ascuțit care i-a penetrat organele interne. „Moartea lui Rafiki destabilizează grupul și există riscul dezbinării acestuia”, a spus Bashir Hangi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel